2691041844 Λιμάνι Διακοπτού, Διακοπτό
hero image

Κοχύλι
Εστιατόριο - Ψαροταβέρνα Διακοπτό

Στο πανέμορφο Διακοπτό και πιό συγκεκριμένα στο Λιμάνι του Διακοπτού, θα βρείτε την ψαροταβέρνα μας “Κοχύλι”, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα με την οικογένεια και την παρέα σας, έχοντας θέα την θάλασσα και κάτω από την δροσιά των δέντρων.

Πρόκειται για ένα μοναδικό μέρος που έχει γίνει σημείο συνάντησης για όλους τους καλοφαγάδες, ντόπιους και τουρίστες, χάρη στα μοναδικά, φρέσκα και απολαυστικά φαγητά που προσφέρει, την φιλική ατμόσφαιρα αλλά και τις οικονομικές τιμές.

Το μοναδικό πράσινο της φύσης και η θάλασσα που απλώνεται λίγα μέτρα μακριά από την ψαροταβέρνα μας την κάνουν να αποτελεί το ιδανικό μέρος στο οποίο μπορείτε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε απολαμβάνοντας το γεύμα σας.
 
 
 
 
 

Επιλέξτε την ψαροταβέρνα μας χειμώνα ή καλοκαίρι, μεσημέρι ή βράδυ, για την οικογενειακή έξοδο, την φιλική συνάντηση ή το επαγγελματικό σας γεύμα και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την γεύση των πιάτων μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει πάντα για την άψογη και ευγενική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, ενώ η κουζίνα δουλεύει ασταμάτητα σε ελληνικές δημιουργίες φτιαγμένες με πολύ μεράκι. Η συνταγή της επιτυχίας μας βασίζεται στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον καθώς και στις προσιτές τιμές.

Η ψαροταβέρνα μας είναι ανοιχτή όλο το χρόνο. Τους χειμερινούς μήνες λειτουργεί από Παρασκευή έως και Κυριακή, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες όλες τις ημέρες της εβδομάδας από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

Σας περιμένουμε λοιπόν, με την οικογένεια και τους φίλους σας για να σας περιποιηθούμε και να φροντίσουμε ώστε να έχετε ένα μοναδικό γεύμα.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ